Διαλέξτε τους Καλύτερους! Βγείτε Κερδισμένοι!

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε υψίστης ποιότητος, αδασμολόγητο καύσιμο.

Σας καλωσορίζουμε στην KEFALONIAN OIL, μια εταιρία που παρέχει αδασμολόγητο καύσιμο για σκάφη, που σε αποκλειστική συνεργασία με την ARGO A.E. σας εφοδιάζει με αφορολόγητο καύσιμο αρίστης ποιότητας.

Στην KEFALONIAN OIL είμαστε γρήγοροι, ευέλικτοι, καινοτόμοι και επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες του πελάτη. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας καύσιμα.

Το προϊόν μας έχει ήδη υποστεί έλεγχο πριν την παράδοση, έτσι ώστε, να ανταποκρίνεται στις διεθνείς προδιαγραφές. Επίσης, η εταιρία μας διαθέτει δικά της βυτιοφόρα οχήματα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και ποσότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε.

Στα αδασμολόγητα καύσιμα, για τον ανεφοδιασμό των σκαφών σας, σημαντικό είναι να γνωρίζετε την ποσότητα των καυσίμων που παραγγέλνετε, σχετικά με την χωρητικότητα των δεξαμενών σας προς αποφυγή χρονοβόρων διαδικασιών.

Η ARGO A.E. είναι μια Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών και εξειδικεύεται στα ναυτιλιακά καύσιμα στον Ελλαδικό Χώρο. Με τρεις γενιές εμπειρία προμηθεύει υψηλής ποιότητας καύσιμα όλων των ειδών τα σκάφη.

-Παρέχει αξιόπιστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση με εξαιρετικής ποιότητας πετρέλαιο σε ανταγωνιστική τιμή.

-Παραδίδουμε σφραγισμένα δείγματα του προϊόντος μας για να μπορείτε να τα ελέγξετε.

-Τα καύσιμα που σας προμηθεύουμε συμμορφώνονται με τον κανονισμό 14(1) και 18(1) του παραρτήματος VI του έτους 1978, σχετικά με τη θαλάσσια ρύπανση.

 
Χρειάζεστε καύσιμα?
Καλέστε +30 6984 606297 ή στείλτε μας Email
Kefalonian Oil © 2011 | Privacy policy